Clothing - "MADE TO ORDER"

"RAŽOŠANA PĒC PIEPRASĪJUMA"

tag made to order

One Wolf atbalsta ilgtspējīgu modi un zero waste bezatkritumu ražošanu, tādēļ iepazīstinām ar jauno birku: "MADE TO ORDER" (RAŽOŠANA PĒC PASŪTĪJUMA). 

Melna taisnstūra uzlīme "Made to Order" produkta attēla augšējā labajā stūrī apzīmē to, ka šī prece tiek šūta pēc maksājuma veikšanas. Rezultātā tiek panākta apzinātāka ražošana bez papildus atkritumiem.

Kolīdz ienāk apmaksātais pasūtījums, mēs uzsākam Jūsu pirkuma šūšanu, un gaidīšanas laiks var variēt atkarībā no izvēlētajiem modeļiem, taču ir vidēji 2-3 nedēļas. Šada pieeja sniedz arī iespēju allaž pasūtīt Jums vēlamo izmēru, bez raizēm, ka attiecīgais modelis varētu būt izpārdots. Ja gadījumā neredzat savu vēlamo izmēru preču kartiņas izvēlnē, laipni aicināti sazināties ar mums facebook, instagram vai e-pastā un mēs Jums atbildēsim.

UZMANĪBU: Šis pakalpojums neattiecas uz specifiskām, detalizētām izmēru maiņām modeļa piegrieztnes ietvaros, bet attiecas tikai uz izvēli standarta izmēru skalās!

Iepērkoties One Wolf, jūsu pasūtījums ir veidots kā rūpīgs roku darbs, ražots spēciāli Jūsu pieprasījumam, un tā izturība, kvalitāte un atkritumu reducēšana veicina labvēlīgāku ietekmi uz dabu un mūsu planētu Zeme. #OnePlanet #OneYou. Izvēlies #OneWolf!